söndag 22 maj 2011

Skönt att vara hemma!

Härligt att gå här hemma o strosa o bara få vara. Att få leva lite "som vanligt". Timmie ville leka idag så han har kompis här. Barnen ska åka m t trollhättan sedan så vi hinner mysa o umgås ganska mkt ändå. Viktigt för honom att ha lite roligt också! Har ringt några ggr o hört hur det är m Sander o han mår fint o sköter sig som ett a-barn som M sa förut. Har mellan 30-32 % syrgas.

Vi letar vagn. Har inte vågat köpa ngn tidigare o det känns fortfarande lite läskigt men nu måste vi våga tro på att Sander ska få följa med oss hem o få bli så frisk som det bara är möjligt. Vi fick igen i stort sett alla pengar på vår gamla Phil & Ted Sport så vi passade på att sälja den förra sommaren. Då vi inte hade ngn plan på att en bebis skulle komma så snart. Köpte en Emmaljunga Scooter t caspian då men nu måste vi ha en syskonvagn igen. Har en Scooter syskonvagn men den är inte i det bästa skicket precis. O det lär bli trångt i bilen m en "vanlig" syskonvagn så en P & T får det bli. En vibe. Den nyaste modellen. Finns en hel del på blocket o de senaste månaderna har priserna sjunkit ganska mkt så vi ska nog hitta en som passar. Jag älskar att köpa vagnar o vi har haft ett antal genom åren...:-)

Har plockat fram en del bebis-saker också så vi kan göra fint inför Sanders ankomst t vita huset. Hittar dessvärre inte ett endaste bebis-plagg o vi fattar verkligen inte var alla kläder tagit vägen! Har ngn låda kvar nere i källaren att gå igenom men jag är väldigt tveksam till att vi ställt det där nere. Hoppas vi hittar den nånstans för där i ligger alla kläder jag sparat från de andra. Sånt som vi vill ha kvar till framtiden. Vore så synd om det är borta!

Har inget kul att skriva o ska pumpa o kanske vila lite innan det är dags att åka igen. C sover o de andra är ute o leker så jag får ta tillfället i akt nu medan det är lugnt i huset;-) Känns jobbigt att behöva åka hemifrån igen men samtidigt längtar jag jättemycket efter Sander. Som jag skrivit tidigare. Jobbigt att hela tiden känna sig så kluven!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar