onsdag 1 juni 2011

I skrivande stund har Sander varit utan syrgas i 12 timmar!


Såhär såg det ut på rummet förut när Sander var inne hos oss! En hel del apparatur blir det!

Väldigt söt trots rolig huvudform o grisnäsa;-)

Snart säger vi bye bye till pumpen! Jag kommer INTE sakna den. (Möjligtvis alla stålar jag kunnat tjäna haha men känner inte att det är värt det när jag kommer hem t barnen).

Orkade inte riktigt förut när han var ur cpap kl 18:15 o skulle äta så vi la tillbaka honom. Han syresatte sig ok (var helt utan grimma o syrgas) men var ansträngd i andningen. Kanske har det blivit lite väl mkt idag. Tillbaka i cpap behövde han fortfarande ingen syrgas iaf o nu är det 12 timmar han varit utan:-) Har inte bestämt hur vi ska göra nästa mål än men det lutar åt att vi smygsondar o hoppas att han nöjer sig m nappen så han kan vara i cpap några timmar nu o vila. Han är ju så duktig o ammar i den också men det är lite krångligt så vi slipper gärna. Glömde att väga honom förra målet o har ingen aning om hur mkt han åt men vi tror att han fick i sig ordentligt. Det har han ju fått alla andra mål senaste dygnet. Om inte annat lär han vakna tidigare o vara hungig o då är det bara att mata på! Lite dumt att jag glömde m tanke på att han får vätskedrivande o vi ska ha koll på vätskeintag men, men. Det är sånt som händer. Hoppas jag kommer ihåg det nästa gång!

Ska åka m Micke o Annica o köpa glass o handla lite nu!

2 kommentarer:

  1. Va härligt för er! Och va duktig ha lille Sander. Blir lite smått avis på din mage som inte syns efter 4 barn ;) Stor kram till er alla <3

    SvaraRadera
  2. Vilken kille! Härliga framsteg! Hej från Åsa, Iris & Elsa

    SvaraRadera