fredag 17 juni 2011

Sander 2 månader!!!

Har svårt att tänka mig att det blir något annat än blå ögon av detta. Väldigt ljus blå i dagsljus.


Den lilla masken har han fått här. Bra för små bebisar att hålla i:-)

Inte så liten! Fyller ut pyjamasen i strl 50 ganska bra!


Vi har ju vant oss vid den roliga huvudformen o ser det inte längre. Men gissar att ni gör det hahaha. Eftersom han varit så sjuk har han inte kunnat röra på sig utan legat m huvudet på sidorna hela tiden. Har inte fått lov att ligga o titta uppåt. I början vände vi honom varannan/var tredje timma för att få lite variation. O i näsan har han ju haft cpap o den är väl fortfarande lite uppåt o kinderna lite insjunkna från banden som varit hårt spända över kinden. Men det rättar till sig. Huvudsaken är att han är frisk. Vi har faktiskt ganska roligt åt det o häromdagen kom bsk L hit o berättade att hon sett Reinfeldt på tv o genast tänkte hon: "Titta! En Sander!" Hahahaha! Reinfeldt har ju också väldigt avlångt huvud. Vem vet? Kanske det blir en statsminister av Sander också;-)


Tänk att det redan är två månader sedan han föddes. På ett sätt känns det som en evighet sedan, men på ett annat har tiden verkligen rusat iväg. Från och med nu får tiden gärna gå lite långsammare så vi hinner njuta så mkt som bara är möjligt av barnen:-)

2 kommentarer:

  1. Jag ser ingen rolig huvudform alls... bara en oerhört söt liten gosse!
    Alla ungar är väl lite tillplattade när de är små bebisar, Julius hade till exempel inget bakhuvud alls, han var helt platt, det såg för roligt ut.
    Lycka till hemma nu Malin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag ser faktist inte heller den där huvudformen du pratar om :-) en supersöt perfekt liten kille :-)

    SvaraRadera