torsdag 16 juni 2011

Syrgasen är tillbaka.

Skit också.

5 kommentarer:

  1. Hejsan! Hittade hit genom familjeliv?? Tror jag =) Vi bodde nästan grannar med er på neo för någon vecka sen =) Charlies mamma.

    Och fyy va ni får utstå men shit vilken stark människa du är! All heder åt dig/er. Hoppas han bara luras lite med syrgasgrejjen och inte alls behöver den länge till. Men ni får komma hem ändå eller hur blir det??

    Ha det gott
    Emma

    SvaraRadera
  2. Ett litet kort hack i skivan, tala om för Sander att han inte får komma hem på lördag om han inte skärper sig. Hälsa från mig!
    Stig

    SvaraRadera
  3. Nej skit också, men var det något man fick lära sig på Neo så var det verkligen att vardagen är en ständig bergochdalbana. Det är allt som oftast två steg framåt och ett steg bakåt. För oss var det vid några tillfällen flera steg bakåt men sen vänder det framåt igen...
    Ha tålamod, S har ju trots allt visat på en enorm livsvilja och ett jävlaranama så nog är det här bara ett litet trick från hans sida : )

    Håller tummarna för att detta bara är något temporärt och syrgasen snart är borta igen.

    SvaraRadera
  4. Malin...
    Åh nej...hoppas att det bara är för ngt dygn han behöver den...
    Håller med Stig, påminn lilleman om att han ska få åka hem på lördag..inte busa så här då...
    Det vänder snart håller vi tummarna för...
    krama om godingen...
    kram U

    SvaraRadera
  5. Hej på er alla! roligt att ni skriver! Vi satsar på att få åka hem ändå på lördag. Bara liiite krångligare med syrgas som ska med men vi fixar det. Tror jag;-)
    Kram på er!

    SvaraRadera