onsdag 18 maj 2011

Ändrade gränsvärden!

Igår var Sander 35 fulla veckor o from det ska bebisarna syresätta sig lite bättre. De ska då ligga runt 95 i saturation till skillnad från 90-94 som det var innan vilket innebär att Sander behöver lite mer syrgas idag. Inte för att han blivit sämre på något vis utan för att han ska komma upp till nya gränsvärdet. Han har klarat det ganska bra tycker vi nog ändå o legat mellan 28-35 % ungefär hela dagen. När han äter kräver han mer, precis som när vi byter på honom eller han har ont i magen. Men det är ju inte så konstigt. Skulle vi ha mätare på oss kanske vi också skulle sjunka lite i sat när vi sitter på toaletten hahahaha!

Tycker inte att vi märkt att han är påverkad el sjukare på ngt vis. Kanske några fler "snorkakor" i näsan (läkaren sa fel igår o började prata om kakor i näsan. Inte kråkor;-) men annars är han som vanligt tycker vi. Har fått koksalt några ggr för säkerhets skull. Tänk att det kan ändras så fort! När han är stabil o verkar vara ok mår jag faktiskt ganska bra - men så fort minsta lilla händer får jag panik o mår superdålig med en gång. Nånting säger mig att det kommer bli både en o två turer t dr helt i onödan m den här lille gossen. Vi lär nog oroa oss lite väl mycket för honom ett tag framöver... Men det får vi väl göra då. jag tycker att det mesta är tillåtet i situationer som dessa. Alla reagerar vi olika när vi är under press o det finns inget som är rätt eller fel!

Matdags för min del. Kycklingspett o potatissallad står på menyn idag. Snälla M-L o Sandra har lovat att fixa lite mat som vi kan ha i frysen o ta upp o värma o det är verkligen guld värt! Är det ngt vi uppskattar är det mat! Börjar bli trött på billy´s o färdiga pizzor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar