onsdag 8 juni 2011

Läkarsamtal!



Har haft läkarsamtal idag igen men jag vet inte om jag blev så mkt klokare på det. Vi kommer inte härifrån än på några veckor iaf. Den saken är säker. Dr poängterade hela tiden att vi måste gå tillbaka i tiden några veckor o se till hur det var då, o i jämförelse med det är Sander så mkt friskare än vi kunnat drömma om. Gäller att se det så bara vilket inte är helt enkelt alla gånger...

Första målet är att få honom helt ur cpap. Klarar vi det får vi sedan ta ställning till huruvida han behöver syrgas med sig hem eller inte. Blir han inte av m cpap ser det ganska besvärligt ut vad gäller framtiden kan jag säga... En apparat som tar flera månader att få igång om den ska med hem... Så det hoppas vi att han slipper för så länge har vi inte tänkt stanna här! Verkar dock som att han klarar sig bra utan så det finns gott hopp:-)

Idag ligger han m grimma o har mellan 0,025 l o 0,05 typ. Väldigt små mängder men det är det lilla som gör det. Utan det sjunker han i saturation. Var väldigt ansträngd o flåsig förut men dr säger att vi måste pressa honom lite här, när det är under ordnade former för att kunna se hur mkt han klarar. O när han hade kommit till ro o smält undan maten lite lugnade han sig igen.


D ska snart åka o jag vill träffa honom lite till men skriver säkert mer ikväll. Allt ok här iaf!


På bilden ser ni hur det ser ut när han inhalerar. Måste ha glasögon för att skydda ögonen mot

Pulmicort som innehåller cortison.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar