söndag 5 juni 2011

Virus!

Daniel har varit inne m Caspian o crp var typ 37 el ngt. Dr sa att det var virus. Konstigt bara att han är så himla trött o sover hela tiden! Hoppas det är snabbt övergående o att han piggnar på sig så vi snart kan ses:-)

Sander var i cpap typ en halvtimma på fm innan han blev förbannad. Sedan har han varit ur men vi la i honom för en stund sedan då han låg lite snålt i sat, runt 89-90. Gick upp däremellan men höll sig där nere lite längre så vi testade m cpap. Gick o åt pannkakor e det så jag vet inte hur det blev men gissar att han nöjer sig en stund iaf o att han syresätter sig lite bättre i den. Ska faktiskt gå in t honom o kolla nu men kanske återkommer senare. Den här dagen har jag inte gjort många knop kan jag säga. Inte ens kommit i riktiga kläder el sminkat mig. Bara gått här o såsat. O myst m Sander såklart. Vi låg en lång stund på sängen o sov tillsammans. Underbart! Hoppas på att hinna ut en sväng men vi får se vad lilleman tillåter!

1 kommentar:

  1. Stackars liten Caspian!! Ja, hoppas verkligen att virusarna springer iväg fort nu och lämnar honom i fred så att ni kan ses. KRAMAR

    SvaraRadera