fredag 13 maj 2011

Har inte kommit ut på bloggen sedan igår!!!

har förstått att många av er är oroliga o jag hinner inte skriva så mkt nu men Sander har en infektion, blododlingen visade på bakterietillväxt el vad man nu säger så de har bytt ut den ena sortens antibiotika mot en annan för att gardera sig helt. Tar ytterligare ngn dag innan man vet exakt vilken bakterie det rör sig om men den medicinen de satt in nu ska ta det. Crp har sjunkit från 13 till 9 o Sander har varit vaken en hel del idag, är rosig o fin o protesterar när han inte är nöjd. Inte som igår o förrgår då han bara låg i sängen helt utmattad. Har ändrat maten också så nu får han 40 ml i spruta på 45 min var tredje timma o Daniel satt med honom förut o matade. Igår fick han inte komma t oss en enda gång för att han var så hängig.


dr har även gjort ultra på hjärta o lungor idag o det är svårt att mäta trycket säger han men med undersökningarna från göteborg i åtanke o det han såg idag ser allt normalt ut!


Har precis varit ute o gått m Annika o tagit en dusch o nu ska jag försöka hinna äta lite också. Går i ett här!


Skriver mer senare men nu vet ni att det är lite bättre här idag iaf!!!

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att han mår bättre trots infektion. Har undrat o oroat mig när du inte skrev. Skickar lite extra energi till er:) kramar från Göteborg (Maria)

    SvaraRadera