onsdag 11 maj 2011

Var med på ronden idag också...

...men inte mkt blev sagt. Han fick droppar för ögonen för några dagar sedan men det har inte riktigt hjälpt. Det ena ögat är väldigt svullet o rött men det försvinner oftast när han är ur cpapen. Är nog den som irriterar då banden sitter så hårt spända på kinden under ögat. O naveln... Hahaha. Den vill aldrig trilla av!!! De sydde ju i navelkatetrar o har kollat så de inte sytt fast den men så var inte fallet. Det är bara att den är så kort o sitter långt in o inte en liten stump som det brukar vara så den lossnar inte lika lätt. Har blivit lite rött o irriterat men vi ska dra i den lite varje blöjbyte o så ska han inte ligga på mage idag då trycket kan irritera. Han som trivs bäst på mage. Har legat helt utan syrgas stundtals inatt o bara haft små mängder så det ser bra ut. Dr sa att det nog har m maten att göra att han krävde mer eftersom vi har sett att de får höja när magen är full. Skönt om det är så enkelt! Han ska få komma ur cpapen 2-3 timmar om dagen o när o hur vi lägger upp det är upp till o ss. Ska snart ta upp honom men måste vänta på att matpausen har gått en halvtimma ca så vi inte bråkar m honom när han är så mätt. Då mår han bara illa.


Timmie är bättre idag men får såklart vara hemma från skolan. Linn skulle åka hem t Thyra o se på fåren så hon får åka på en liten utflykt o Caspian är nöjd m att bara få vara på förskolan o leka. Så snällt av dom att han fick en plats när jag blev inlagd. Blev ju liksom tvungna att ha det då o det hade inte gått utan. Har varit jobbigt nog för Daniel ändå att vara ensam en så lång tid!


A o M ska nog flytta in på rum 3 m twinsen imorgon så då blir vi ensamma på salen om ingen annan kommer. Är väl så det kommer bli. Sander är ju inte enbart prematur utan är också lungsjuk så vi kommer få stanna längre än de flesta andra. Kommer sakna att ha dom på rummet men är självklart glad för deras skull att allt går så bra!

1 kommentar:

  1. Jag tog en massa kort idag, bland annat ett jättefint på Linn när vi alla åker höskrinda efter traktorn. Jag ska mejla det till dig vid tillfället (jobbar natt just nu) Det var en jätterolig förmiddag, alla var nöjda och glada :) Massa kramar

    SvaraRadera