onsdag 4 maj 2011

Ett gott skratt!

Underbar personal som har hand om Sander idag o vi har skrattat o skojat hela morgonen. O nu när de skulle mäta huvud o längd fick vi oss ett gott skratt. Dels har han krympt en cm sedan göteborg o är 43 cm idag - o huvudmåttet är 29,1 cm o i journalen från Göteborg står det att det var 22 cm!!! En så stor ökning på drygt en vecka kan vi inte annat än skratta åt. 29 cm är normalt för veckan så de måste ha mätt alldeles tokigt. O när de visade m måttbandet hur stort 22 cm är förstår vi att han aldrig haft så litet huvud. Hahaha! Så kan det gå!


Var m när dr Inganäs rondade idag o det var inte så mkt ändring. Maten ska fortsatt gå 1,5 timma o ha paus lika länge. De hade tänkt öka på det men han skrek mkt igår kväll o var orolig fram t kl 2 då han bajsade rejält så det är väl dumt att öka för mkt om han får ont av det. Dr skrev ut ögondroppar också för hans ena öga är väldigt kladdigt o han får knappt upp det.


Blev inget desperate för mig igår kväll för jag o Annika skulle göra fotavtryck på våra små bebisar men det gick inget vidare. Många skratt blev det men dessvärre inga fotavtryck på Sander. Annikas twins skötte sig fint så hon fick två små avtryck iaf. Så fort vi närmade oss pappret m lilla foten drog Sander bak den o knep m sina små tår. Det kittlades nog. Tjejen som ska jobba kväll idag är tydligen duktig på avtryck så vi ska be henne om hjälp. Har ett från gbg o det är roligt att följa upp o jämföra!


Just nu ligger Sander hos Daniel o myser utan cpap. Märks att han tycker det är skönt att komma ur den o han syresätter sig jättebra m bara pyttelite syrgas när han ligger hos oss. Behöver fortfarande trycket så han blir inte av m cpapen än på ett tag men det känns bra att han får vara ur tre ggr/dag nu! O att han inte längre är så liten o känslig så vi kan ta ut honom för bara en timma åt gången o inte måste känna att vi ska sitta 2-3 timmar varje gång!


Brösten känns bättre idag o mjölken verkar ha stabiliserat sig lite. De frös 1,8 l ca från ett dygn idag så det finns så det räcker o blir över men skönt att det inte längre är sådär tokmycket som det var för ngn vecka sedan då jag pumpade 360 ml på en gång!


Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar