måndag 2 maj 2011

Lite upp o lite ner...

Sander har krävt lite mer syrgas stundtals under dagen o har legat mellan 21-30 % ungefär. Det var lite så igår också men de säger att det är helt ok o inget konstigt. På eftermiddagen var det lite tal om att ev ta lite prover bara för att m säkerhet kunna utesluta infektioner men sköterskan som var ansvarig ikväll tyckte inte alls att det var nödvändigt. Hon hävdar att det är maten. De har ökat på den ganska mkt idag o det är tydligen det som påverkar honom. Skulle han fortsatt kräva mer skulle de naturligtvis kolla upp det men han har inte behövt ngn syrgas på ganska många timmar nu så det är nog lugnt. Bara när vi grejar med honom men det är inte så konstigt att han kräver mer just då. Har bajsat ett antal ggr idag också så det är nog magen som spökar lite.


Vägde honom förut utan cpap innan han kom till mig o då vägde han 1710 g så snart är han tillbaka på födelsevikten. Har ju tagit ett tag o vi vet inte vad han varit nere på eftersom han var så sjuk o de inte har kollat men det spelar som sagt ingen roll. Nu får han inte tappa för mkt i vikt men att han står någorlunda stilla gör inget. Har legat på 1680 två dagar o igår 1690 så nu hade han ökat 20 g på ett dygn. Inte särskilt mkt men bättre än inget!


Ska gå ut o gå en promenad m Micke o Annika nu. Härligt m lite frisk luft! Så roligt att vi ligger på samma sal nu o ses många gånger om dagen:-) De har tvillingar födda v 30+6 så de har fullt upp kan man säga! Har följts åt hela tiden. De låg exakt en v efter mig i grav-längd o kom en v e mig från gbg t trollhättan. O födde en v efter mig. Roligt att vi kan dela den här tiden tillsammans m dom o jag hoppas att vi kommer hålla kontakten även i framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar