söndag 20 mars 2011

Bra jobbat!

Läste precis på ngn sida (9månader.nu el nåt) att förlossningen i medeltal sätter igång 4,5 dagar efter att vattnet gått för tidigt som i vårt fall. Inte illa att vi passerat snittet på dryga 5 veckor!!! Snart 6 v sedan jag vaknade på morgonen av att det rann massa vatten!

5 kommentarer:

  1. Alskade Malin. Du är fullkomligt Normal. Vi brottas nog med sådana tankar allihop. Och när plågan blir för stark och längtan efter dom andra blir så stor att man bara vill ta genast vägen ur allt så kommer konstiga tankar. Jag vet ingen som älskar sin ofödda bebis och som verkligen gör allt för den och har gjort med dom andra barnen när du väntade dom. Och din bebis kommer att få den bästa av världar i er underbara familj. Saknar dig, sov gott.. Mamma

    SvaraRadera
  2. Jag vet ingen som älskar sin ofödda bebis som du, och som verkligen gör allt för den... ska det nog stå. Så ingen missuppfattar!

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för den fina kommentaren kära mamma! Saknar er också!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja, jag skrev lite otydligt för jag var på väg att lägga mig och hade tagit av mig glasögonen så jag såg lite dåligt. Hoppas på en bra dag idag för dig och bebis så du får flytta hemåt imorgon. Så ses vi på onsdag.

    SvaraRadera
  5. Livet ska vara gott, ta vara på allt du fått. Att bara se det du saknar, gör att du aldrig vaknar. Öppna dina ögon å se, älska, skratta å le. I morgon fortsätter ditt liv, börja samla goda minnen till ditt arkiv ♥ ♥ ♥ ♥ ♥.. Mamma

    SvaraRadera