torsdag 24 mars 2011

Jädrans!

Får inte ha varken bredband el mobil här!!! Snälla bm som kom in sa att hon blundar för det då jag ska ligga här så länge men alla kanske inte tänker likadant...! Vore jädrigt surt om jag inte får ha datorn. Då lär jag ha tråkigt om jag inte haft det innan!

3 kommentarer:

  1. Himlar! Kan man leva utan datorer idag? Bäst att se till att hela personalen blundar. Alla som följer dina bloggar klarar inte av att inte få veta "läget". Kör hårt!
    Jordgubbspaj och vaniljsås är ju inte så himla pjåkigt som en start!
    Räknar med att få följa dig och bebisens framgångar även i fortsättningen.
    Kram
    Stig med huskors

    SvaraRadera
  2. Skönt att du är på plats nu Malin! Gissar att du njöt av den resan och det fina vädret. Har fått nya vårblommor i min rabatt nu. Lila och väldigt fina <3 Med värmen kommer vi närmare bebis, bra va?! Fast än får han vänta, inte komma än! Mysigare med bebisen INNE i magen hos Dej, än inne på NEO. Så fortsätt KNIIIP nu =)Har du smakat nåt mer på namn Malin, blir det en Sander tro?? VÄLDIGT fint tycker jag. Ett varmt och mysigt namn, och som FAKTISKT funnits med på mina "listor" med ;0P STARK får sjutton bli grabbens andranamn <3 Kramar från Mej.

    SvaraRadera
  3. Stig: Det undrar jag också. Vad gjorde man innan google liksom?!? Hur fick man då reda på alla fantastiska ting man kan googla sig fram till nuförtiden? O för att inte tala om hur uppdaterad man är på 2000-talet om vad som händer i andras liv! Är glad att ni vill följa oss här o jag tänker fortsätta att fuska o skriva ändå;-) ÄR inte skadligt för maskiner el så o de flesta sjukhus har tagit bort förbudet mot mobil o bredband. Bara lite efter här verkar det som...
    Malin: Tror nog det är en liten Sander. Har konstigt nog inte funderat så mkt mer över namn. Har lagt till namnboken.se som favoriter för där kan man läsa vad många av de lite vanligare namnen betyder. Som jag skrivit innan vill jag ha ngt som betyder Stark, Kämpe el så... Härligt det låter m nya vårblommor! Ska göra mitt bästa för att knipa ett tag tll. E v 30+ ska jag väl våga röra mig lite mer o det är inte så långt kvar till dess!

    SvaraRadera