tisdag 22 mars 2011

Flytt...

...så fort det blir en plats ledig på bb i trollhättan! De skulle ringa när det sker så risken är väl att det blir flytt m ganska kort varsel. O som det lät när jag pratade m dom skulle det garanterat bli en plats på fredag men kanske tidigare. Så nu ställer vi om o siktar på det istället!

2 kommentarer:

  1. Grattis till att det blir flytt med bebis i magen istället för med bebis i kuvös i en ambulans. Det kan ta tufft på de små med en sådan transport. Det tar förresten tufft på mamman med. Jag mådde så dåligt den dag Signe skulle åka från Göteborg till Trollhättan. Hon vägde ju bara ett kilo. Tänk om något skulle hända på vägen!!! Nej, bättre då att ha bebben i tryggt förvar i magen.

    :-)

    SvaraRadera
  2. Eftersom jag kör till Trollhättan så ofta så känns det numera som "nästgårds" så det måste ju bli mer praktiskt för de dina att komma och hälsa på dig. Lite närmare menar jag. Och för mig med :) Även om jag förstår att du gärna föder i Skövde eftersom du gjort det de andra tre gångerna. Men det blir nog jättebra på NÄL också ska du se. Helt fantastiskt ändå att det har gått så här länge. Go bebis, go bebis och heja mamman och heja mamman!!

    SvaraRadera