onsdag 23 mars 2011

Känns ändå lite vemodigt...

...att lämna östra efter att ha spenderat en hel månad här. Det är inte så många ställen man tillbringar så lång tid på mer än hemma i vanliga fall. Här har jag ju lärt mig hur allt funkar, känner alla, skojar o pratar lite m de flesta då vi möts i korridoren men när jag flyttat får jag liksom börja om från början igen... Men det blir bra. Jag är ett steg närmre hemma!!! O ett steg närmre frisk o kry bebis!!! Vi behöver inte längre den här specialistvården o bara det är underbart!!!!!

Har också räknat ut att jag som mest har 47 dagar kvar med bebis i magen. O det är ju inte så lång tid faktiskt även om det kan kännas så ibland. Det lär ju inte gå så länge, isf skulle vi nog platsa i guiness rekordbok haha! Mindre än 7 v kvar t v 34+0 alltså då det senast blir igångsättning om inget hänt innan dess.

Det jag känner att jag kommer sakna allra mest just nu är nog ändå härliga Maria! Känns som en vän jag haft länge o vi pratar om allt:-) Hoppas verkligen att vi håller kontakten i fortsättningen för hon är såååå mysig! Av henne har jag mycket att lära!

Nu kvällsfika sedan ska jag bädda ner mig i nya rena lakan o se på tv o sova. Har haft några sdr ikväll också men de gör inte ont o kommer inte så ofta så jag är inte särkilt orolig. Är nog det gamla blodet som ska pressas ut. (peppar peppar)

Sov gott allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar