lördag 5 mars 2011

Bara några rader!

Så himla jobbigt att vara så långt ifrån barnen o daniel. Speciellt nu när de är sjuka! Linn har fått medicin mot sina nässlor o de har bleknat men Caspian hostar massor (lite bättre idag då han fått astma-medicin singulair imorse) o har 40,4 i temp!!! Har precis fått ipren o piggnar förhoppningsvis snart till igen. Hoppas inte Linn o Timmie blir sjuka o att allihop får sova gott inatt!

Snälla lillebror Robin o sambo Ellen var o hämtade timmie o linn förut o så åkte de t stan för att åka skridskor o gå t lekparken. Så hände ngt kul idag eftersom besvikelsen var stor då de inte kunde åka hit. Imorgon är det bandy o lek m kompis för timmie förutsatt att han är frisk. Sedan är det måndag o ny vecka!

Ska ta lite kvällsfika nu o sedan ta temp o lyssna på bebis. Trots att dagen varit tråkig känns det härligt att vi är ännu en dag närmre vårt mål. V 24+5 imorgon!!! Var nog ingen här som trodde jag skulle ligga såhär länge när jag kom in förrförra onsdagen. Jag ska allt visa dom! Jag SKA bli en långliggare:)

1 kommentar:

  1. Skulle vilja ha en GILLA knapp att trycka på för det där med de ska få se på långliggare! (Det har man på facebook, Malin!):-D
    Hoppas Caspian kryar på sig snabbt så de kan komma och hälsa på igen!
    Säg till om det är nåt du vill ha eller behöver så vi kan hjälpa till att fixa! Gäller så klart även de andra i familjen oxå!
    Kramar i massor :-)
    Anette

    SvaraRadera