tisdag 19 april 2011

Bilder.







Som sagt är han svullen pga alla mediciner. "Dubbelhakan" är vanlig att man får då man vårdas i respirator. Filmade en snutt med mobilen men den var såklart på fel håll så det får vi göra om en annan dag! Ska gå upp till honom nu o se vad senaste proverna visar. De ska förmodligen inte sänka så mkt mer nu utan låta syrgas o kväve stå på samma ett tag. Beror på provsvaren såklart men syresättningen har inte legat superhögt så kanske är det lagom som det är nu o bra att låta honom landa lite i detta innan man gör ytterligare justeringar.

.

4 kommentarer:

  1. Håller fingrar å tår för dig/ er!!!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Gubben då, man vill ju bara krama <3 Tusen tack för titten, han är så rackarns söt!! Jag hade GÄRNA sett filmen åt fel håll, inga bekymmer alls, vi får bara lägga oss lite vackert på sidan när vi kollar =P Låter väldigt förnuftigt att låta honom "landa lite" mellan ändringarna. Vilket klokt beslut läkarna tog där med flytten tillbaks till Götet, helt perfekt! Ni är i väldigt kunniga händer där borta, och Mamma Malin, ja hon har helt klart hunnit lära sej en massa hon med! Det blir nog jobb på neo för dej sen tror jag. Stor kram <3

    SvaraRadera
  3. Som Malin skriver här ovan att du kommer att jobba på neo så har jag också tänkt på det. Jag tänkte att du kunde bli barnmorska...kan ju inte bli bättre efter fyra egna födslar och allt som varit runt det. Fatta kunskapen du har som inte går att läsa sig till. Plus att du är lugn och trygg så det skulle bli perfekt ju :)
    Och Sander är ett riktigt charmtroll. Otroligt söt!! Kvällskram

    SvaraRadera
  4. Såå söt han är!!!!!

    // Å

    SvaraRadera