torsdag 21 april 2011

Kanske inte blir så mkt bloggat idag.

Vi ska gå upp till Sander nu o det blir väl inte lika mkt bloggat nu när vi ligger på ronald. Går kanske inte t rummet lika ofta utan stannar hos sander lite längre stunder. Ringde upp inatt när jag pumpade (210 ml!) o då stod syrgasen på 27 %. Tänk mina vänner att vi alla andas 21 % så det är inte så mkt! Kväve står på 1,5 o nästa steg blir nog att ta bort den. En del barn kan tydligen reagera på det men enl dr finns inget som talar för att han är ett av dom barnen. Nu på morgonen var det oförändrat o de hade inte ändrat så mkt mer. Får se vad som bestäms på ronden idag. Tror ultra på hjärtat är inbokat.


Frågade dr om hjärnblödningar o så igår o de kommer göra ultra nån gång på hjärnan (rutin) men det finns inget som talar för att han skulle fått ngt sånt. Dessutom är han ju ganska stor o det är vanligare när de är extremt tidigt födda. Han syresatte sig endast 30 den första timman men inte heller det ska ha ngn betydelse. Bebisar är gjorda för att klara det, allra helst prematura så dr var inte alls orolig över att han skulle fått några såna skador. Skönt att höra för det har legat där i bakhuvudet o gnagt lite.


Dags att springa iväg till honom!!!

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt att det går så bra för honom! Härligt för er att ni även fått rum på donalds. Så fint det är!! Vi fortsätter och håller tummarna för eran lilla prins!! Kram Carro

    P.S. GLAD PÅSK!!!

    SvaraRadera
  2. Malin...
    Så underbart att det går så bra för er..Läser om Sander varje dag, om hans framsteg..Skönt att syret är så lågt nu..Han är en riktig kämpe likaså du & din make..
    Bra att bo på Ronald nu, det är ett mkt trivsamt ställe..vi bodde ju 9 veckor där över jul & nyår 08/09...Hoppas att du får hålla godingen snart...
    kram Ulrica

    SvaraRadera