lördag 23 april 2011

Sander ligger nu i cpap...

...o det går bra!!! Tog nyss en blodgas o den var toppen så han verkar klara sig med enbart den nu:-) Syrgasen ligger på 28 %. Cpapen sitter i näsan o han andas själv när han har den men den hjälper till att trycka ner luften i lungorna. Nästa steg är syrgasgrimma men det dröjer ett litet tag än innan vi är där. O det har ju gått i raketfart allt ändå o vi är supernöjda!!! Dr har pratat m NÄL idag o de hämtar oss så fort de har personal så det är möjligt. Kan vara lite underbemannat nu under påsk men det är ingen som vet. Imorgon el mån pratade dr om men det kan väl även dra ut på det till tis. Kan ni tänka er!!! Helt otroligt o jag är såååå glad!!! Dessutom kommer våra underbara barn nu så vi ska rusa ner o ta emot dom. Hänger ett påskägg på dörren som de gett till barnen i huset o förut fick vi ett på NEO från "Min stora Dag". Så gulligt av dom att tänka på syskon.


Anledningen till att vi inte var med när de tog honom ur respiratorn är för att vi inte fick. Annars hade vi naturligtvis varit det:-)

4 kommentarer:

  1. Grattis IGEN!! S gör verkligen framsteg stup i minuten nu =P Fortsätt SÅ sötaste Sander =P Kramar och mys nu riktigt ordentligt med barnen där borta <3

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att det går framåt! Jättegulligt med påskägg till barnen från MSD. :) GLAD PÅSK!!

    /Ekorrfamiljen.

    SvaraRadera
  3. Glad-Påsk till er allihop!
    Va skönt att allt går åt rätt håll...och med stormsteg dessutom!
    Ha en underbar påskhelg och Gratulera Daniel som fyller år i morgon från oss!
    Kramis <3

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Va roligt att det har gått bra att lägga honom i cpapen!
    Såg bilderna från när du hade honom ute hos dig, Lycka! Kommer ihåg precis vilken känsla det va att äntligen få ha sin bebis hos sig.
    Va rädda om er! O ha en mysig påsk tillsammans med stora syskonen.
    Tack för att jag får läsa din blogg :)
    Kram Johanna, Ebbas mamma
    (Prematurföreningen)

    SvaraRadera